Byggmässan-logga-vit

26-27 mars 2025 Prioritet Serneke Arena Göteborg

Västsveriges affärsarena för bygg- & anläggningsbranschen

Spela videoklipp

Byggmässan med affärerna i fokus

Byggmässan är affärseventet där produkter, material och smarta innovationer presenteras för bygg- och anläggningsbranschen. Ditt deltagande på mötesplatsen är enkelt, effektivt och lön[1]samt med fokus på det allra viktigaste – affären. Under två dagar sammankopplas du som ledande leverantör i branschen med nyckelpersoner från beställarledet. Med kvalitativa möten, seminarier och utbildningar uppfyller mötesplatsen branschens behov för en hållbar, expansiv och innovativ framtid.

Näterksträff- så skapar vi attraktiva arbetsplatser i bygg och anläggningsbranschen!

Nu lanserar Byggmässan en nätverksträff den 22 november 2023. Nätverksträffen är en möjlighet för bygg- och anläggningsbranschen att gemensamt arbeta mot att skapa attraktiva arbetsplatser. Det är kostnadsfritt att delta och vi bjuder på frukost och lunch. Talare på nätverksträffen är Elaine Eksvärd, retoriker & föreläsare, Johan Alte, Hållbarhet & Arbetsmiljöchef på Ro-Gruppen och Mårten Pappila, Marknadsanalytiker på Prognoscentret.


Byggmässan riktar sig främst till ledande befattningar och beslutsfattare i bygg- & anläggningsbranschen. Självklart möter du även byggnadsarbetare och projektledare som vill ta del av marknadens nyheter och trender. Bli en del av mötesplatsen du också.

 

Här hittar du både leverantörer, inspiration och ny kunskap på samma plats. Mingla med dina branschkollegor och spana in de hetaste trenderna just nu. Byggmässan i Göteborg är en levande mötesplats där du som besökare får ta del av branschens trender, produktlanseringar och praktiska demonstrationer.

 

Senaste nytt från Byggmässan

Ta med hemmakontoret till mässan!

Ni har väl inte missat att ni kan ta med hemmakontoret till Byggmässan? Vår fantastiska partner Martela Group har en stor workspace area på plats där du som besökare kan sätta dig och bocka av viktiga mail och möten!

Läs mer »

HITTA TILL PRIORITET SERNEKE ARENA

Adress: Krutvägen 2-4, 415 28 Göteborg
Parkering: Parkeringsplatser finns både utanför arenan och dessutom under - i det underjordiska garaget. Här finns också elbilsplatser. Tillgång till garaget får du genom att besöka hotellets reception.
Buss & spårvagn: Hållplatserna Kviberg (spårvagn 6, 7, 11) och Kvibergsskolan (buss 58, 519) är bara en kort promenad från Prioritet Serneke Arena och med hjälp av Västtrafiks webbsida kan du enkelt planera sin resa. Restiden med spårvagn från tex Centralstationen är 11 minuter.
Mer info: https://www.prioritetsernekearena.se/kontakt-hitta-hit/

Vem riktar sig mässan till?

Mässan riktar sig främst till ledande befattningar och beslutsfattare i bygg- och anläggningsbranschen. Självklart möter du även byggnadsarbetare och projektledare som vill ta del av marknadens nyheter och trender. Ert deltagande blir resultatskapande och kostnadseffektivt. Under två intensiva dagar träffar du mängder av potentiella kunder och partners.

Håll dig uppdaterad!

Få de senaste nyheterna om Byggmässan rakt i din inkorg och håll dig uppdaterad på talare, utställare och annat smått och gott. Du kan vara lugn, vi sysslar inte med spam.

Officiell MässPartners

Officiell Mässtidning

Mediapartners

Scroll to Top