Byggmässan-logga-vit

26-27 mars 2025 Prioritet Serneke Arena Göteborg

Västsveriges affärsarena för bygg- & anläggningsbranschen

Spela videoklipp

Byggmässans fokusområden:

Tillsammans för en region i utveckling

Byggmässan Göteborg är affärseventet som verkar för en hållbar bygg- och anläggningsbransch. På mässan står produkter, material och banbrytande teknik i fokus, men det allra viktigaste är affärsmöjligheterna och chansen till nätverkande och utveckling av både branschen och individen.
Under två dagar sammankopplas du med nyckelpersoner från beställarledet på ett effektivt, lönsamt och enkelt sätt. Kvalitativa möten, utbildande seminarier och inspirerande dialoger är en naturlig del av mötesplatsen och allt genomsyras med visioner för regionens utveckling.

Välkommen som utställare på Byggmässan Göteborg den 26-27 mars 2025 på Prioritet Serneke Arena.


Byggmässan riktar sig främst till ledande befattningar och beslutsfattare i bygg- & anläggningsbranschen. Självklart möter du även byggnadsarbetare och projektledare som vill ta del av marknadens nyheter och trender. Bli en del av mötesplatsen du också.

 

Här hittar du både leverantörer, inspiration och ny kunskap på samma plats. Mingla med dina branschkollegor och spana in de hetaste trenderna just nu. Byggmässan i Göteborg är en levande mötesplats där du som besökare får ta del av branschens trender, produktlanseringar och praktiska demonstrationer.

 

Senaste nytt från Byggmässan

Ta med hemmakontoret till mässan!

Ni har väl inte missat att ni kan ta med hemmakontoret till Byggmässan? Vår fantastiska partner Martela Group har en stor workspace area på plats där du som besökare kan sätta dig och bocka av viktiga mail och möten!

Läs mer »

HITTA TILL PRIORITET SERNEKE ARENA

Adress: Krutvägen 2-4, 415 28 Göteborg
Parkering: Parkeringsplatser finns både utanför arenan och dessutom under - i det underjordiska garaget. Här finns också elbilsplatser. Tillgång till garaget får du genom att besöka hotellets reception.
Buss & spårvagn: Hållplatserna Kviberg (spårvagn 6, 7, 11) och Kvibergsskolan (buss 58, 519) är bara en kort promenad från Prioritet Serneke Arena och med hjälp av Västtrafiks webbsida kan du enkelt planera sin resa. Restiden med spårvagn från tex Centralstationen är 11 minuter.
Mer info: https://www.prioritetsernekearena.se/kontakt-hitta-hit/

Vem riktar sig mässan till?

Mässan riktar sig främst till ledande befattningar och beslutsfattare i bygg- och anläggningsbranschen. Självklart möter du även byggnadsarbetare och projektledare som vill ta del av marknadens nyheter och trender. Ert deltagande blir resultatskapande och kostnadseffektivt. Under två intensiva dagar träffar du mängder av potentiella kunder och partners.

Håll dig uppdaterad!

Få de senaste nyheterna om Byggmässan rakt i din inkorg och håll dig uppdaterad på talare, utställare och annat smått och gott. Du kan vara lugn, vi sysslar inte med spam.

Officiell MässPartners

Officiell Mässtidning

Mediapartners

Scroll to Top