Byggmässan-logga-vit

Åbymässan Göteborg

3-4 februari 2021

Västsveriges affärsarena för
bygg & anläggningsbranschen

Varmt välkommen till Byggmässan den 3 – 4 februari 2021! Byggmässan är Västsveriges affärsarena för bygg-och anläggningsbranschen. Här presenterar ledande leverantörer produkter, material och smarta innovationer. På Byggmässan i Göteborg 2021 kan du förvänta dig en djupdykning i våra fokusområden Digitalisering, Hållbarhet, Kompetensförsörjning. Med kvalitativa möten, seminarier och utbildningar uppfyller mötesplatsen branschens behov för en hållbar, expansiv och innovativ framtid.

Jag är besökare

Är du besökare och vill veta mer inför ditt besök på Byggmässan i Göteborg? All information finns här!

Nyligen bokade utställare

Företag som Brokk, Smartlift, Wacker Neuson, Proacess och Luco har nyligen bokat sin plats på mässan. Vi lägger stort fokus på affären och hur ert företag kan maximera ert deltagande. Läs mer om alla fördelar med att ställa ut på Västsveriges affärsarena för bygg- och anläggningsbranschen här.

Bang for the buck


Företag som Brokk, Smartlift, Wacker Neuson, Proacess och Luco har nyligen bokat sin plats på mässan. Vi lägger stort fokus på affären och hur ert företag kan maximera ert deltagande. Läs mer om alla fördelar med att ställa ut på Västsveriges affärsarena för bygg- och anläggningsbranschen här.

Din säkerhet - vårt fokus

Säkerhet har alltid varit en av våra främsta prioriteringar, nu mer än någonsin.
Vi gör allt för att våra event och anläggningar ska vara rena och säkra mötesplatser för att träffas och göra affärer.

Din hälsa och ditt välbefinnande är vår högsta prioritet.
Vi har höjt våra redan höga krav på hygien och utvecklat nya hälso- och säkerhetsrutiner för att möta de utmaningar som Covid-19 innebär.
Du kan därför känna dig helt säker när du besöker våra event och anläggningar.

Ställ ut hos oss

Vi lägger stort fokus på affären och hur ert företag kan maximera ert deltagande. Läs mer om alla fördelar med att ställa ut på Västsveriges affärsarena för bygg- och anläggningsbranschen här.
Läs mer

Besök oss

Är du besökare och vill veta mer inför ditt besök på Byggmässan i Göteborg? All information finns här!
Läs mer

Bang for the buck

Under två intensiva dagar samlar vi hela bygg-och anläggningsbranschen på en och samma plats. Byggmässan har ett tydligt och relevant program som kretsar kring våra fokusområden Digitalisering, Kompetensförsörjning och Hållbarhet. Här är tre anledningar till att ställa ut på Byggmässan i Göteborg 2021.

Fokus på affären

På Byggmässan bjuder vi in till två säljfokuserade dagar där du får möjlighet att göra affärer och nätverka bland tusentals potentiella kunder.

Samla leads effektivt

Vi använder oss av den senaste tekniken inom digital marknadsföring som hjälper dig och ditt företag att nå ut, skaffa fler leads och öka din ROI.

Rätt folk på rätt plats

Byggmässan har ett gediget mässprogram med högaktuella seminarier, föreläsningar och utbildningar som samlar de ledande personerna i branschen.

Advisory Board

Amanda Eklund

Arbetsledare & skapare av podcasten Samhällsbyggnadskvinnor

Serneke

Fredrik Nilsson

VD & Marknadsansvarig

Proaccess

Maria Forsberg

Director of Service Innovation

Husqvarna Construction Products

Fredrik Ålund

Sälj & Marknadschef

Atlas Copco Power Technique

Amanda jobbar som arbetsledare på Serneke och befinner sig till vardags ofta ute på olika byggprojekt. Det är minst sagt en spännande vardag där hon ställs inför flera sorters utmaningar varje dag, alltifrån att tekniska frågor och kontraktsfrågor behöver lösas till att säkerställa att projektet har en god arbetsmiljö.

 

Förutom att arbeta med de utmaningar ett byggprojekt erbjuder har Amanda även ett brinnande intresse för frågor som berör jämställdhet, mångfald och ledarskap. Amanda anser att detta är frågor som byggbranschen behöver arbeta med och 2019 startade hon därmed podcasten Samhällsbyggnadskvinnorna. Genom sin podcast blev Amanda nominerad till jämställdhetspriset på Betonggalan 2019. Dessutom har Amanda lett flera panelsamtal med studenter och aktörer inom branschen för att öppna upp för diskussion om jämställdhet och mångfald som sedan kan få Byggbranschen att hitta lösningar och agera tillsammans.

Fredrik är VD och marknadsansvarig på Proaccess, ett av Sveriges ledande höghöjdsföretag med fokus på arbete på höjd, fallriskmiljöer och slutna utrymmen. Arbetsområdet är inom tjänstesektorn med entreprenader men arbetar även inom utbildning och produkter.

Han brinner för marknadsutveckling och tror inte på konkurrens mellan bolag utan att man tillsammans skall utveckla marknaden och skapa möjligheter.

Maria jobbar som ansvarig för tjänsteinnovation på Husqvarna, ett företag med över 300 års erfarenhet av konstant förnyelse och innovation.

Maria är ansvarig för att identifiera och skapa nya affärsmöjligheter möjliggjorda av digital teknologi, nya samhällstrender och nya affärsmodeller med målet att effektivisera, utmana och förbättra byggbranschen tillsammans övriga samhällsaktörer.

Maria har tidigare erfarenhet av affärs- och tjänstedesign och digital transformation inom global fordons- och tillverkningsindustri.

Atlas Copco är sedan länge etablerad som leverantör av maskiner till bygg & anläggningsbranschen.

Fredrik är tidigare verksam inom energibranschen som försäljningschef, affärsutvecklare, projektledare på företag som ABB och Alstom både på den svenska och internationella marknaden.

Han har under fem år varit stationerad i Indien och Kina som platschef för flera större anläggningsprojekt. Men är nu Sälj & Marknadschef för Atlas Copco Power Technique med ansvar för Skandinavien.

Senaste nytt från Byggmässan

Intervju

Expertens 5 tips inför din fönsterrenovering

Expertens 5 bästa tips för en lyckad fönsterrenovering Christian Olsson är avdelningschef på Tvåtumfyra Byggnads fönsterrenoveringsavdelning och arbetar tillsammans med 12 kollegor heltid med att renovera fönster. Det innebär att Christian arbetar mycket med fasadrenoveringar

Läs mer »

Mediapartner och officiell mässtidning

Urval av bokade utställare

Håll dig uppdaterad!

Få de senaste nyheterna om Byggmässan rakt i din inkorg och håll dig uppdaterad på talare, utställare och annat smått och gott. Du kan vara lugn, vi sysslar inte med spam.

Scroll to Top