Byggmässan-logga-vit

26-27 april 2023 Prioritet Serneke Arena Göteborg

Västsveriges affärsarena för bygg- & anläggningsbranschen

Du är på helt rätt plats, det är här det händer!

Träffa över 100 utställare på Byggmässan Göteborg. Här presenterar ledande leverantörer produkter, material och smarta innovationer. Du kan förvänta dig en djupdykning i våra fokusområden; Digitalisering, Hållbarhet & Kompetensförsörjning. Med kvalitativa möten, seminarier och utbildningar uppfyller mötesplatsen branschens behov för en hållbar, expansiv och innovativ framtid.

Boka din entrébiljett idag – helt kostnadsfritt för alla verksamma i bygg och anläggningsbranschen!


Här hittar du både leverantörer, inspiration och ny kunskap på samma plats. Mingla med dina branschkollegor och spana in de hetaste trenderna just nu.
“Jag ser fram emot byggmässan 2023 främst för att nätverka med branschkollegor men även för att ta del av ”senaste nytt” från olika företag & myndigheter avseende BIM & digitalisering. Jag är även nyfiken på vad företag har för strategi avseende hållbarhet och mångfald inom byggbranschen.” Shakrin Ahmed, Projektledare, Afry


Byggmässan riktar sig främst till ledande befattningar och beslutsfattare i bygg- & anläggningsbranschen. Självklart möter du även byggnadsarbetare och projektledare som vill ta del av marknadens nyheter och trender. Bli en del av mötesplatsen du också.

“Vi ser fram emot att knyta kontakter med kunder och leverantörer. Samt att få visa upp Cramos nyheter och starka erbjudanden för en bransch som utvecklas i snabb takt.” Cramo

Senaste nytt från Byggmässan

I fokus 2023:

Hållbarhet: Hållbarhet är ett av byggbranschens största utmaningar. Med ökade krav från både staten och samhället är hållbarhet högt på allas agenda.

Kompetensförsörjning: Den ökade konkurrensen på byggbranschen sätter högre krav på byggföretagen och dess kompetens för att hänga med i utvecklingen.

Digitalisering: Innovation inom byggbranschen har aldrig varit viktigare och digitala verktyg kan bidra till ett mer effektivt arbetssätt och en säkrare arbetsplats.

Vem riktar sig mässan till?

Mässan riktar sig främst till ledande befattningar och beslutsfattare i bygg- och anläggningsbranschen. Självklart möter du även byggnadsarbetare och projektledare som vill ta del av marknadens nyheter och trender. Ert deltagande blir resultatskapande och kostnadseffektivt. Under två intensiva dagar träffar du mängder av potentiella kunder och partners.

Håll dig uppdaterad!

Få de senaste nyheterna om Byggmässan rakt i din inkorg och håll dig uppdaterad på talare, utställare och annat smått och gott. Du kan vara lugn, vi sysslar inte med spam.

Officiell MässPartners

Officiell Mässtidning

Mediapartners

Scroll to Top