Byggmässan-logga-vit

26-27 april 2023 Prioritet Serneke Arena Göteborg

Västsveriges affärsarena för bygg & anläggningsbranschen

Varmt välkommen till Byggmässan den 26-27 april 2023! Byggmässan är Västsveriges affärsarena för bygg-och anläggningsbranschen. Här presenterar ledande leverantörer produkter, material och smarta innovationer. På Byggmässan i Göteborg 2023 kan du förvänta dig en djupdykning i våra fokusområden Digitalisering, Hållbarhet, Kompetensförsörjning. Med kvalitativa möten, seminarier och utbildningar uppfyller mötesplatsen branschens behov för en hållbar, expansiv och innovativ framtid.

Byggmässan är affärseventet där produkter, material och smarta innovationer presenteras för bygg- och anläggningsbranschen. Ditt deltagande på mötesplatsen är enkelt, effektivt och lönsamt med fokus på det allra viktigaste - affären. Under två dagar sammankopplas du som ledande leverantör i branschen med nyckelpersoner från beställarledet. Med kvalitativa möten, seminarier och utbildningar uppfyller mötesplatsen branschens behov för en hållbar, expansiv och innovativ framtid.


På Byggmässan möter du branschens ledande leverantörer, tar del av ett högaktuellt seminarieprogram och får tillgång till kostnadsfria certifieringar och utbildningar.


Byggmässan bjuder vi in till två säljfokuserade dagar där du
får möjlighet att göra affärer och nätverka bland tusentals potentiella kunder.

Din säkerhet - vårt fokus

Säkerhet har alltid varit en av våra främsta prioriteringar, nu mer än någonsin.
Vi gör allt för att våra event och anläggningar ska vara rena och säkra mötesplatser för att träffas och göra affärer.

Din hälsa och ditt välbefinnande är vår högsta prioritet.
Vi har höjt våra redan höga krav på hygien och utvecklat nya hälso- och säkerhetsrutiner för att möta de utmaningar som Covid-19 innebär. Du kan därför känna dig helt säker när du besöker våra event och anläggningar.

Senaste nytt från Byggmässan

I fokus 2023:

Hållbarhet, Kompetensförsörjning och Digitalisering.

Vem riktar sig mässan till?

Mässan riktar sig främst till ledande befattningar och beslutsfattare i bygg- och anläggningsbranschen. Självklart möter du även byggnadsarbetare och projektledare som nyfiket vill ta del av marknadens nyheter och trender. Ert deltagande blir resultatskapande och kostnadseffektivt. Under två intensiva dagar träffar du mängder av potentiella kunder och partners.

Håll dig uppdaterad!

Få de senaste nyheterna om Byggmässan rakt i din inkorg och håll dig uppdaterad på  talare, utställare och annat smått och gott. Du kan vara lugn, vi sysslar inte med spam.

Mediapartner och officiell mässtidning

Urval av bokade utställare

Scroll to Top