Byggmässan-logga-vit

26-27 april 2023 Prioritet Serneke Arena Göteborg

Västsveriges affärsarena för bygg- & anläggningsbranschen

Varmt välkommen till Byggmässan den 26-27 april 2023! Här presenterar ledande leverantörer produkter, material och smarta innovationer. På mässan kan du förvänta dig en djupdykning i våra fokusområden Digitalisering, Hållbarhet och Kompetensförsörjning. Med kvalitativa möten, seminarier och utbildningar uppfyller mötesplatsen branschens behov för en hållbar, expansiv och innovativ framtid. Ditt deltagande på mötesplatsen är enkel, effektiv och lönsam med fokus på det allra viktigaste - affären.


 Under mässans två dagar får du som besökare en exklusiv chans att träffa ledande leverantörer inom material, digitala lösningar, verktyg, maskiner och mycket mer inom bygg- & anläggningsbranschen. Du får även möjligheten att ta del av ett högaktuellt seminarieprogram och tillgång till kostnadsfria certifieringar och utbildningar.


Har du jagat en och samma beslutsfattare i månader? Låt dem komma till dig istället. Mässan riktar sig främst till ledande befattningar och beslutsfattare i bygg- & anläggningsbranschen. Självklart möter du även byggnadsarbetare och projektledare som vill ta del av marknadens nyheter och trender. Ert deltagande blir resultatskapande och kostnadseffektivt.

Senaste nytt från Byggmässan

Nyhet

Solklara byggskämt

Nu är det äntligen sommar och sol, liva upp stämningen på jobbet eller hemma med tre byggskämt! Förhoppningsvis är det alltid någon som skrattar »

Läs mer »

I fokus 2023:

Hållbarhet: Hållbarhet är ett av byggbranschens största utmaningar. Med ökade krav från både staten och samhället är hållbarhet högt på allas agenda.

Kompetensförsörjning: Den ökade konkurrensen på byggbranschen sätter högre krav på byggföretagen och dess kompetens för att hänga med i utvecklingen.

Digitalisering: Innovation inom byggbranschen har aldrig varit viktigare och digitala verktyg kan bidra till ett mer effektivt arbetssätt och en säkrare arbetsplats.

Vem riktar sig mässan till?

Mässan riktar sig främst till ledande befattningar och beslutsfattare i bygg- och anläggningsbranschen. Självklart möter du även byggnadsarbetare och projektledare som vill ta del av marknadens nyheter och trender. Ert deltagande blir resultatskapande och kostnadseffektivt. Under två intensiva dagar träffar du mängder av potentiella kunder och partners.

Håll dig uppdaterad!

Få de senaste nyheterna om Byggmässan rakt i din inkorg och håll dig uppdaterad på talare, utställare och annat smått och gott. Du kan vara lugn, vi sysslar inte med spam.

Officiell MässPartners

Mediapartners

Scroll to Top