Åbymässan Göteborg

3-4 februari 2021

Västsveriges affärsarena för
bygg & anläggningsbranschen

Varmt välkommen till Byggmässan den 3 – 4 februari 2021! Byggmässan är Västsveriges affärsarena för bygg-och anläggningsbranschen. Här presenterar ledande leverantörer produkter, material och smarta innovationer. Med kvalitativa möten, seminarier och utbildningar uppfyller mötesplatsen branschens behov för en hållbar, expansiv och innovativ framtid.

Jag är besökare

Är du besökare och vill veta mer inför ditt besök på Byggmässan i Göteborg? All information finns här!

Jag är utställare

Är du utställare och vill veta mer inför ditt deltagande på Byggmässan i Göteborg? All information finns här!

Bang for the buck

Fokus på affären och att ert företag ska maximera ert deltagande. Med färdiga monterpaket och smidigt deltagande – allt koncentrerat till två dagar.

Advisory Board

Amanda Eklund

Arbetsledare & skapare av podcasten Samhällsbyggnadskvinnor

Serneke

Fredrik Nilsson

VD & Marknadsansvarig

Proaccess

Maria Forsberg

Director of Service Innovation

Husqvarna Construction Products

Fredrik Ålund

Sälj & Marknadschef

Atlas Copco Power Technique

Amanda jobbar som arbetsledare på Serneke och befinner sig till vardags ofta ute på olika byggprojekt. Det är minst sagt en spännande vardag där hon ställs inför flera sorters utmaningar varje dag, alltifrån att tekniska frågor och kontraktsfrågor behöver lösas till att säkerställa att projektet har en god arbetsmiljö.

 

Förutom att arbeta med de utmaningar ett byggprojekt erbjuder har Amanda även ett brinnande intresse för frågor som berör jämställdhet, mångfald och ledarskap. Amanda anser att detta är frågor som byggbranschen behöver arbeta med och 2019 startade hon därmed podcasten Samhällsbyggnadskvinnorna. Genom sin podcast blev Amanda nominerad till jämställdhetspriset på Betonggalan 2019. Dessutom har Amanda lett flera panelsamtal med studenter och aktörer inom branschen för att öppna upp för diskussion om jämställdhet och mångfald som sedan kan få Byggbranschen att hitta lösningar och agera tillsammans.

Fredrik är VD och marknadsansvarig på Proaccess, ett av Sveriges ledande höghöjdsföretag med fokus på arbete på höjd, fallriskmiljöer och slutna utrymmen. Arbetsområdet är inom tjänstesektorn med entreprenader men arbetar även inom utbildning och produkter.

Han brinner för marknadsutveckling och tror inte på konkurrens mellan bolag utan att man tillsammans skall utveckla marknaden och skapa möjligheter.

Maria jobbar som ansvarig för tjänsteinnovation på Husqvarna, ett företag med över 300 års erfarenhet av konstant förnyelse och innovation.

Maria är ansvarig för att identifiera och skapa nya affärsmöjligheter möjliggjorda av digital teknologi, nya samhällstrender och nya affärsmodeller med målet att effektivisera, utmana och förbättra byggbranschen tillsammans övriga samhällsaktörer.

Maria har tidigare erfarenhet av affärs- och tjänstedesign och digital transformation inom global fordons- och tillverkningsindustri.

Atlas Copco är sedan länge etablerad som leverantör av maskiner till bygg & anläggningsbranschen.

Fredrik är tidigare verksam inom energibranschen som försäljningschef, affärsutvecklare, projektledare på företag som ABB och Alstom både på den svenska och internationella marknaden.

Han har under fem år varit stationerad i Indien och Kina som platschef för flera större anläggningsprojekt. Men är nu Sälj & Marknadschef för Atlas Copco Power Technique med ansvar för Skandinavien.

Mediapartner och officiell mässtidning

Urval av bokade utställare

Håll dig uppdaterad!

Scroll to Top