Byggmässan-logga-vit

Åbymässan Göteborg 3-4 februari 2021

Västsveriges affärsarena för bygg & anläggningsbranschen

Varmt välkommen till Byggmässan den 3 – 4 februari 2021! Byggmässan är Västsveriges affärsarena för bygg-och anläggningsbranschen. Här presenterar ledande leverantörer produkter, material och smarta innovationer. På Byggmässan i Göteborg 2021 kan du förvänta dig en djupdykning i våra fokusområden Digitalisering, Hållbarhet, Kompetensförsörjning. Med kvalitativa möten, seminarier och utbildningar uppfyller mötesplatsen branschens behov för en hållbar, expansiv och innovativ framtid.

Byggmässan i Göteborg som skulle arrangeras på Åbymässan den 3–4 februari 2021 ställs nu in till följd av de rådande mötesrestriktionerna. Sedan Byggmässan startade i Malmö 2011 har det varit ett väletablerat koncept med ett starkt nätverk i bygg- och anläggningsbranschen. Eftersom Byggmässan i Göteborg går vartannat år välkomnas besökarna tillbaka 2023.


På Byggmässan möter du branschens ledande leverantörer, tar del av ett högaktuellt seminarieprogram och får tillgång till kostnadsfria certifieringar och utbildningar.


Byggmässan bjuder vi in till två säljfokuserade dagar där du
får möjlighet att göra affärer och nätverka bland tusentals potentiella kunder.

Senaste nytt från Byggmässan

Håll dig uppdaterad!

Få de senaste nyheterna om Byggmässan rakt i din inkorg och håll dig uppdaterad på  talare, utställare och annat smått och gott. Du kan vara lugn, vi sysslar inte med spam.

Din säkerhet - vårt fokus

Säkerhet har alltid varit en av våra främsta prioriteringar, nu mer än någonsin.
Vi gör allt för att våra event och anläggningar ska vara rena och säkra mötesplatser för att träffas och göra affärer.

Din hälsa och ditt välbefinnande är vår högsta prioritet.
Vi har höjt våra redan höga krav på hygien och utvecklat nya hälso- och säkerhetsrutiner för att möta de utmaningar som Covid-19 innebär.
Du kan därför känna dig helt säker när du besöker våra event och anläggningar.

Mediapartner och officiell mässtidning

Urval av bokade utställare