Åbymässan, en del av Åby Arena

Byggmässan i Göteborg går av stapeln den 3 – 4 februari 2021 och arrangeras i en av Sveriges modernaste mötes- och mässanläggningar, Åbymässan.

Den stora mässhallen där Byggmässan kommer hålla till ligger bara några minuter utanför centrala Göteborg. Med en yta på över 15 000 kvadratmeter har Åbymässan plats för det mesta. Varje år arrangeras mängder av mässor, konferenser, företagsevent, kongresser, utställningar och möten på anläggningen. Den invigdes 2019 och är med det Sveriges modernaste mässanläggning och ger fantastiska förutsättningar för Byggmässan 2021.

Åbymässan är en del av fullserviceanläggningen Åby Arena som förutom mässhall erbjuder hotell, restauranger, café och gym. Dessutom huserar även Europas modernaste travbana, Åbytravet, här. Det nyöppnade tivoli- och cirkusinspirerade Åby Hotell är ett fyrstjärnigt hotell med över 220 rum på 16 våningar. Det ligger i direkt anslutning till Åbymässan och har tillgång till över 2 000 parkeringsplatser. 

Easyfairs som arrangör

Åbymässan drivs av Easyfairs som har mångårig erfarenhet av mötes-och mässbranschen. Vi arrangerar idag över 218 events i 17 länder. Easyfairs driver 10 mässanläggningar i Beligen, Nederländerna och Sverige. Vi strävar efter att vara mötes- och mässbranschens mest innovativa, flexibla och effektiva arrangör. Som besökare och utställare kan du förvänta dig strategiskt viktiga och affärsdrivna event som alltid är relevanta gentemot branschen.

För att inte missa något, prenumerera på vårt nyhetsbrev
Scroll to Top