Byggfakta Docu Sweden blir strategisk partner till Byggmässan i Göteborg

Mässarrangören Easyfairs och Byggfakta Docu Sweden knyter ett strategiskt samarbete och lanserar ett gemensamt varumärke ”Västsveriges hetaste Byggprojekt” inför Byggmässan i Göteborg 3–4 februari 2021, som är Västsveriges affärsarena för bygg- och anläggningsbranschen.

Byggfakta Docu Sweden är en ledande aktör i branschen och en väletablerad marknadskanal som stimulerar nya affärer.

Vi ser verkligen fram emot samarbetet. Byggfakta Docu Sweden har en gedigen erfarenhet och unik branschkännedom som kommer att tillföra mycket till Byggmässan 2021. Vi tror starkt på vår gemensamma satsning ”Västsveriges hetaste Byggprojekt” vars mål är att inspirera och driva affärer i branschen, säger Helena Crivei som är projektledare för Byggmässan. 

Under de båda mässdagarna kan besökare från bygg- och anläggningsbranschen träffa ledande leverantörer, lyssna till branschexperter, ta del av tävlingar och andra spännande aktiviteter på plats.

Eftersom flera av de hetaste projekten vi har i vår databas ligger i Västsverige och vi länge sett att projektmarknaden kring Göteborg haft en bättre utveckling än till exempel Stockholm, ser vi verkligen fram emot att samarbeta med en byggmässa som så att säga ”ligger på Byggsveriges och projektmarknadens framsida”, säger Peter Åhs, Marknadschef Byggfakta Docu Sweden med glimten i ögat.

Byggfakta är byggbranschens Go-To-Guy inom försäljning, marknadsföring och beslutsstöd. Företaget erbjuder Sveriges mest använda tjänster för att bevaka, bearbeta och analysera byggprojektmarknaden. Byggfaktas tjänster ger tillgång till Sveriges största projektdatabas med relaterade företag och beslutsfattare – och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.

– Planeringen är i full gång inför kommande edition av Byggmässan i Göteborg den 3–4 februari 2021. Med hänsyn till Coronapandemin, så har vi ännu större fokus på säkerhet och hälsa för utställare, partners och besökare. Det är vår högsta prioritet. Vi tittar också på kompletterande digitala lösningar för att Byggmässan ska vara en av framtidens säkraste mötesplatser, avslutar Helena Crivei.


Kontaktperson:
Helena Crivei, Head of Event, Byggmässan Göteborg
Byggmässan i Göteborg är Västsveriges affärsarena för bygg- och anläggningsbranschen.  www.byggmassangoteborg.se, 3–4 februari 2020.

För att inte missa något, prenumerera på vårt nyhetsbrev
Scroll to Top