Trendspaning: Elin Östlind

I vår serie Trendspaning tar Byggmässan tempen på byggbranschen och undersöker vad som är på tapeten just nu. Vi träffar Elin Östlind, Platschef RA-BYGG. Som platschef ansvarar hon för hela arbetsplatsen ute på bygget.

Vilka är de tydligaste trenderna i branschen hittills 2020?
Miljö – Stort fokus på hållbarhet. Vi bygger mycket för Göteborgs stad, som beställare och kravställare påskyndar de miljöarbetet.

Säkerhet – Minska skadorna i branschen.

Tre ord som beskriver RA-Bygg?
Positiv energi, utvecklande, härliga arbetskamrater.

Varför skall man besöka Byggmässan?
Det finns mycket som är bra med en mässa, framförallt att det finns någonting för alla, för snickarna, platsledningen, företagsledningen och administration. 

Det är ett bra sätt att uppdatera sig på utbudet på marknaden. Det blir som ett företagsevent som är viktigt för personalen, det är bra för sammanhållningen att tillsammans ta del av och senare dela med sig av nya kunskaper.

Favorit Byggfrulle?
Ägg och prinskorv.

RA Bygg är det breda byggföretaget med fullservice. De håller ihop alla detaljer och ordnar helheten i varje byggprojekt, stort som litet. RA Bygg ser till att du som kund får en färdig lösning med professionell kvalitet in i minsta detalj.

För att inte missa något, prenumerera på vårt nyhetsbrev
Scroll to Top