Bygglet till Byggmässan 2023!

Vi är glada att presentera Bygglet till mässgolvet. Vi fick möjlighet att ställa 3 snabba frågor till Bygglet!

1. Vilka är Bygglet?
Bygglet grundar sig på en väldigt enkel idé: det ska inte vara ett projekt att driva projekt. Företag inom bygg och entreprenad, oavsett om det är inom måleri, anläggning eller installation och service, ska få ägna sig åt det som de är bra på och brinner för. Bygglet är idag marknadens smidigaste och mest omtyckta projektverktyg, där hantverkare kan samla allt på ett ställe och därmed spara både pengar och tid, som de kan lägga på sin kärnverksamhet. Bygglet ingår sedan 2018 i SmartCraft-koncernen som är Nordens ledande leverantör av digitala
verktyg till små och medelstora hantverksbolag.

2. Vad kommer ni att visa upp på Byggmässan 2023?
Vi ser fram emot att bjuda in till vår monter där vi kommer att ha ett intressant program, kul aktiviteter och självklart möjlighet att både klämma och känna på vårt fantastiska projektverktyg. 

3. Vad ser ni fram emot mest med mässan?
 Ett stort fokus på Byggmässan är digitalisering, ett ämne som vi på Bygglet brinner starkt för. Vi ser ser fram emot att bidra till att både inspirera mässans besökare samt att träffa både existerande och nya kunder i ett både kul och relevant sammanhang.

Tack Bygglet! Vi på byggmässan ser fram emot att träffa er i april 2023!

För att inte missa något, prenumerera på vårt nyhetsbrev
Scroll to Top