Välkomna Boomr AB som utställare på Byggmässan 2023 i Göteborg!

Vi är glada att få välkomna Boomr AB som uttällare till Byggmässan 2023! 🌟

Lär känna vår nya utställare. Vi har fått möjligheten att ställa 4 frågor till Boomr AB 👇
Berätta kort om ditt företag och vad ditt företag gör?
Boomr AB förser företagare med digitala tjänster och affärsjuridik. Vi erbjuder företagare tjänster så som digitala körjournaler (som är enligt Skatteverkets krav), E-ÄTA, digital tids- och projektrapportering samt ser så att ditt företag följer GDPR, Visselblåsarlagen och till sist men inte minst bevakar vi ditt organisations nr genom Företagsbevakaren. Vi är helhetslösningen för företag som vill slippa det administrativa och i stället fokusera på att bygga och expandera varumärket.
Vad kommer du att presentera på mässan? / Vad kan besökaren förvänta sig när de besöker er monter?
Vi kommer att presentera våra digitala körjournaler, men även våra juridiska tjänster. Besökare kan förvänta sig exceptionell service och tjänster som kan anpassas utifrån behov och önskan.
Vad ser du mest fram emot med mässan?  / Vad tror du att ditt deltagande kommer att betyda för din verksamhet och vad är ditt mål med deltagandet?
Vi ser fram emot att träffa potentiella kunder för att kunna underlätta vardagen och ta bort administrativa och repetitiva uppgifter. Med våra juridiska tjänster kan vi även ta bort den huvudvärken för företagare. Vårt mål med deltagandet är att öka kännedom om oss och våra tjänster för att förenkla för företagare.
Vad skulle du vilja säga till andra företag som ännu inte är på mässan?
Skriv upp er!!
Tack Boomr AB, vi ser fram emot att träffa er 26-27 april 2023 på Prioritet Serneke Arena i Göteborg!
För att inte missa något, prenumerera på vårt nyhetsbrev
Scroll to Top