Varmt Välkommen Shakrin Ahmed till Byggmässans Advisory Board

Vi är glada att få presentera Shakrin Ahmed till Byggmässans Advisory Board 🌟

Shakrin Ahmed jobbar på AFRY, Affärsområde samhällsbyggnad i Göteborg. 
Hon jobbar båda med BIM och som projektledare inom infrastruktur projekt. Shakrin har tidigare även jobbat som bygg- och projektledare på fastighetssidan och även jobbat inom produktion som arbetsledare på Peab. 
Utöver detta har Shakrin ett intresse för den digitala utvecklingen med BIM inom branschen och hon jobbar ständigt för att bidra till en mer digitaliserad byggbransch.
Shakrin startade ett pilotprojekt på sin tidigare arbetsplats (Peab) gällande BIM i kalkylskedet. Idag skriver hon ett examensarbete på master nivå inom BIM implementering och effektivisering av den interna arbetssättet på affärsområdet som hon jobbar med på AFRY  
Shakrin brinner även för jämställdhetsfrågor inom byggbranschen då hon under sina första år som ung kvinna fick en hel del motgångar och kritik där hennes kunskap ifrågasattes på byggarbetsplatsen.
“Min envishet och vilja att göra skillnad har drivit mig att vara med i exempelvis IGE-day, där jag och en kollega bjöd över unga tjejer till vår arbetsplats i syfte till att inspirera dem till byggbranschen” berättar Shakrin. 
Hon har även vunnit utmärkelsen “Årets mest inspirerande resa” för hennes engagemang och intresse inom områden som digitalisering och jämställdhet. Hon har varit med om en stor personlig resa som inte lämnat någon oberörd.
Shakrin flyttade från Stockholm för 3 år sedan för att göra sin master på Chalmers inom projektledning. Hon har sedan tidigare en kanditatexamen inom byggteknik & design från KTH. När Shakrin inte jobbar så är hennes intressen träning, konst och matlagning.
 
Med Shakrins kompetens och viktiga arbete så är vi på Byggmässan 2023 väldigt glada att hon är med i mässans advisory board. Tillsammans kommer vi skapa 2023 års mötesplats inom byggbranschen. 
Varmt välkommen Sharin Ahmed! 
För att inte missa något, prenumerera på vårt nyhetsbrev
Scroll to Top