Ännu ett fantasiskt tillskott på mässgolvet, Trinax. Läs vår intervju nedan och få en inblick i vad de erbjuder, ser fram emot med mässan och mycket mer. 

Berätta kort om ditt företag och vad ditt företag gör
Vi på Trinax erbjuder kraften av ett standardsystem tillsammans med rörligheten från ett skräddarsytt, allt för att hjälpa just Din verksamhet att växa. 

Trinax är den personliga systemutvecklingsbyrån med över 10 års erfarenhet och branschens trevligaste personal. Vi tror på rak kommunikation utan mellanhänder, där vi med all kompetens under ett och samma tak i Trollhättan ser till att våra kunder får det de behöver, när de behöver det. Vi utvecklar alltid med användaren i fokus, så att det digitala resultatet effektiviserar den analoga processen och sparar både tid och pengar i vardagen.

Vad kommer du att presentera på mässan? / Vad kan besökaren förvänta sig när de besöker er monter?
På mässan kommer vi framförallt att presentera Trinax Tid- & Projekthantering, som är ett av Sveriges största system inom bygg- och anläggningsbranschen. Systemet är modulbaserat, vilket innebär att du som kund kan starta endast med den funktionalitet du behöver, utan att behöva betala för det du inte använder. Det gör att vår lösning är skalbar när företag växer och passar alla oavsett storlek eller arbetssätt, vilket besökarna kommer att få se under vår demovisning.

Vi tror att passion för jobbet märks på slutresultatet och att det är viktigt att ha kul på vägen dit. Därför uppmuntrar vi en livfull kontorsatmosfär med mycket glädje och humor, vilket besökarna i vår monter kommer att få ta del av.

Vad ser du mest fram emot med mässan? / Vad tror du att ditt deltagande kommer att betyda för din verksamhet och vad är ditt mål med deltagandet?
Vi ser väldigt mycket fram emot att nätverka och träffa nya människor. Vi älskar att prata om digitalisering och verksamhetsutveckling med kunder, partners och kollegor i branschen för att hjälpa till att göra Bygg- och anläggnings-Sverige ännu starkare.

Målet är självklart att så många som möjligt kommer och besöker vår monter och diskuterar möjligheter och lösningar med oss på Trinax. Alla kontakter vi knyter på mässan är viktiga för oss och guld värda!

Vad skulle du vilja säga till andra företag som ännu inte är på mässan?
Till de företag som ännu inte står på mässan skulle vi vilja säga att det må vara en kostnad att ställa ut och fixa monter, men kontakter som knyts och lärdomar och erfarenhetsutbyte som fås från branschen under mässan är ovärderliga för oss.
I en konkurrenskraftig bransch där användarens val är många så väger ofta varumärkeskännedom tungt. Syns du inte så finns du inte!

Tack till Trinax Ab, och varmt välkomna till Byggmässan 2023!

För att inte missa något, prenumerera på vårt nyhetsbrev
Scroll to Top