VÄLKOMMEN TILL LEVIAT- A CRH COMPANY 

Vi presenterar stolt Leviat som ny utställare till Byggmässan 2023. Vi har har fått möjligheten att intervjua Joakim Angervall som är VD för Leviat i Norden om vilka de är!

Vilka är Leviat?

Leviat erbjuder sina kunder högkvalitativa produkter och tillhandahåller tekniska lösningar för applikationer inom bygg- och industriprojekt. Alltid med fokus på kund, kvalité och säkerhet.

Leviat är ett globalt CRH-företag. CRH är den ledande byggmaterialverksamheten i världen, med cirka 71 000 anställda på cirka 3 200 verksamhetsställen i 28 länder. Leviat har flera varumärken under sig som täcker lyft, anslutning och förankrings tekniker (se bild på deras varumärken nedan)

Leviat går från idé till produkt.

– Vi äger våra produkter och äger vår produktion då vi tillverkar i våra egna fabriker. Våra ingenjörer tar fram en idé och innovativa produkter som möjliggör säkrare, snabbare, starkare och en mer hållbar konstruktion till byggbranschen. De tillverkas sedan i våra egna fabriker och vi finns med i varje steg som teknisk support till våra kunder berättar Joakim.

Hur har allt som händer i världen påverkat er som företag ?

– Eftersom efterfrågan har stigit så har vissa material såklart varit svåra att få tag på, men vi har valt att köpa material oavsett pris för att kunna leverera till våra kunder säger Joakim. 

Vad kommer ni att visa upp på byggmässan 2023?

– Vi kommer visa upp halfen HIT som är ett marknadsledande isolerade balkongfästen.

 Läs mer om den här: https://www.halfen.com/se/1400/produktgrupper/bygg/armeringssystem/balkonginfaestning-hit/inledning/

– Vi kommer även visa upp armeringskopplingar från Ancon som du kan läsa mer om här: https://www.ancon.co.uk/products/reinforcing-bar-couplers

Tack Joakim Angervall och Leviat. Vi ser fram emot att ses på mässgolvet i april 2023!

Varmt välkomna till Byggmässan!

För att inte missa något, prenumerera på vårt nyhetsbrev
Scroll to Top