VÄLKOMMEN TILL PROJOB WORKWEAR

PROJOB:s historia går tillbaka till 1998 då grundaren och designern Tore Parment tog sin kunskap och erfarenhet från marknaden inom funktion- och utomhusutrustning och använde den till en ny sorts arbetskläder. Ambitionen har alltid varit att skapa funktionalitet där den verkligen behövs: I vardagliga fysiska arbetssituationer. Tore är fortfarande chefsdesigner på PROJOB, som numera ägs av New Wave Group, en svensk företagskoncern med många internationellt verksamma företag i sin portfölj. 

Nu har de tagit ett stort steg och bokat in sig som utställare på Byggmässan Göteborg 2023! Med detta fick vi chansen att intervjua Jonas Wikander, Key Account Manager som berättade om PROJOB Workwear och varför de valde att ställa ut på Byggmässan. 

Vilka är PROJOB Workwear?

PROJOB Workwear från Dingle producerar tekniska arbetskläder som distribueras av återförsäljare. Våra ledord är ergonomi, funktion & kvalitet. Företaget är en del av New Wave Group.

Vad kan man förväntas se i er monter?

Produkter för världsklass för bygg och anläggning samt presentation av digitala verktyg för inköp som effektiviserar arbetsdagen, minskar klimatavtrycket och optimerar kostnader.

Vad ser ni mest fram emot med mässan?

PROJOB Workwear utvecklas ständigt och har flera år av kraftig tillväxt. Nu får vi äntligen visa upp oss på hemmaplan och ge nya potentiella användare chansen att se varför.

Varför väljer ni att ställa ut på just Byggmässan?

Det kommer ge vår marknad i västra Sverige större kunskap kring vårt erbjudande. PROJOB Workwear ser fram emot att knyta nya kontakter inom byggsektorn som vi kan bearbeta tillsammans med våra återförsäljare.

Stort tack till Jonas och PROJOB Workwear. Vi ser fram emot att ses på mässgolvet i april 2023! 

För att inte missa något, prenumerera på vårt nyhetsbrev
Scroll to Top