Byggmässan smygstartar med ett framtidsfokuserat event på Elmässan i Stockholm

Den 19–20 oktober 2022 arrangeras Elmässan på Kistamässan i Stockholm. Konceptet har arrangerats sedan 2004 och har sedan dess blivit en av de viktigaste knutpunkterna inom elbranschen. Elmässan är en årlig, väletablerad mötesplats som samlar allt inom installation, belysning och fiber under ett och samma tak.
I samband med att Elmässan hålls på Kistamässan kommer vi som arrangerar Byggmässan hålla ett event den 20 oktober 2022 kl: 11.00-13.30. Här får du chansen att lyssna två seminarier som berättar om nuläget kring byggbranschens ekonomiska läge samt arbetslivskriminaliteten som råder i stort. Vi kommer även få ta del av framtidsspaningar och hur man bemöter dessa utmaningar på bästa sätt.
Är du i Stockholmsområdet den 20 oktober och vill träffa folk i byggbranschen? Se då till att registrera dig och ta del av två starka talare som kanske kan få dig att börja fundera över framtiden och hur ditt företag ska möta nuvarande och kommande utmaningar. Du får chansen att nätverka, ställa frågor och lära dig mer om byggbranchens framtid! Inte nog med det – du får också möjligheten att träffa mängder av utställare på Elmässan.
Seminariet är kostnadsfritt vid registrering och vi bjuder självklart på lunch!
 

Program

11.00 – 11.45

Tor Borg
Analyschef Byggfakta och CityMark Analys

Tor har akademiska studier inom nationalekonomi och bakgrund som analytiker på Riksbanken, Boverket och Folksam. Han har även tidigare jobbat som chefsekonom på SBAB, nordisk analyschef på JLL, utredare i olika kommisisoner och egen konsultverksamhet. 

Under seminariet berättar Tor om byggkonjunkturen och hur djup den nedgången blir. Med avstamp i Byggfaktas projektdatabas presenteras både nuläge och framtidsspaning för byggandet inom olika sektorer.

11.45 – 12.45

Bygglet bjuder på nätverkslunch!

12.45 – 13.30
Anna Lundström
Brottsförebyggande specialist på Ekobrottsmyndigheten
Arbetslivskriminalitet är ett allvarligt samhällsproblem som drabbar arbetstagare, företag, samhället och statsfinanserna. Det handlar om allt från svart arbetskraft, skattebrott, brott mot arbetsmiljölagar och utnyttjande av välfärdssystem till stölder, överfakturering och mutor. 
Anna berättar om riskerna för ekonomisk brottslighet och arbetslivskriminalitet som Ekobrottsmyndigheten ser kopplat till byggbranschen, vilka utmaningar som finns i arbetet med att bekämpa dessa och vilka möjligheter vi har att tillsammans förebygga arbetslivskriminalitet.

Antalet platser är begränsat. Först till kvarn!

Tänk på att du behöver registrera dig till både seminariet och Elmässan för att vara med på detta event. Detta gör du på knapparna nedan helt kostnadsfritt! Ta med dina kollegor och träffa mängder med branschfolk i både bygg- & anläggningsbranschen och elbranschen! 
Välkommen!
För att inte missa något, prenumerera på vårt nyhetsbrev
Scroll to Top