VÄLKOMMEN SOM UTSTÄLLARE TOLAGO

I juli 2015 startades Tolago Infra av Tony Winder och har under kort tid växt kraftigt och är en aktör att räkna med. Tolago ses nu som ett alternativ till de större plastproducenterna och det har börjat bra. Fokus ligger på kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Deras hovleverantör är polska Kaczmarek, en av Europas modernaste fabriker som har stort fokus på kvalitet, miljö och kostnadseffektiv produktion. Bland annat arbetar man i huvudsak med miljövänliga material som t.ex. polypropylen, och de produkter som kommer är anpassade till vårt nordiska klimat. Nu har de tagit ett stort steg och bokat in sig som utställare på Byggmässan Göteborg 2023! 

Berätta lite kort om ert företag och vad ni gör?

Tolago Infra AB förser främst den svenska och norska marknaden med produkter inom fem produktområden; VA, VVS, Bygg, Kabel och Trädgård. Vi levererar större volymer direkt från våra tillverkare till kund, samt från våra tre lager som finns i Köping, Bjärnum och Nybro, som gör att vi kan leverera på ett effektivt och miljöriktigt sätt. Vår unika bredd och produktmix gör att våra kunder kan köpa ett omfattande sortiment från samma leverantör.

Vad kommer ni att visa upp? Vad kan besökaren förvänta sig vid ett besök hos er på mässan?

Vi kommer att lägga extra stort fokus på vårt produktområde ”Bygg” – besökarna kommer att upptäcka en leverantör med en bred produktportfölj.

Vad ser ni fram emot mest med mässan?

Ser fram mot att väcka efterfrågan av våra tjänster/produkter, som ska leda till att våra återförsäljare får ännu bättre verktyg att förse slutkund med kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga villkor.

Stort tack till Tolago. Vi ser fram emot att ses på mässgolvet i april 2023! 

För att inte missa något, prenumerera på vårt nyhetsbrev
Scroll to Top