Södra pryder mässgolvet på Byggmässan 2023 

Träföretaget Södra har tre visioner; fötterna på marken, örat mot omvärlden och blicken framåt. De vill hålla sig jordnära och enkla samtidigt som man alltid håller sig nyfiken och framtidsfokuserad. Då var det ett självklart beslut att boka monter och pryda mässgolvet på Byggmässan i Göteborg!

Berätta om er själva?
För oss på Södra är framtiden gjord av träd. Vi vill göra det så enkelt, tryggt och effektivt som möjligt att bygga med trä i stor skala. Vi har ett helhetserbjudande där vi utöver korslimmat trä som utgör basen för affären, erbjuder kompletterande produkter och tjänster för massivträbyggnation. Detta innefattar produkter så som LVL, limträ, fasader, konstruktionsträ, infästningar och akustikmaterial. Där till, tjänster så som montage, projektering, beräkningsstöd och logistik.

Vilka utmaningar kan ni hjälpa mässbesökarna med?
Tillsammans med partners kan vi stödja dig från första utkast till färdigmonterad byggnadsstomme. Vi säkerställer att projektet går smidigt i alla steg. Detta gör vi genom att tillhandahålla byggnadselement efter passform. Vi vill vara med tidigt i processen och bidra med kunskap av byggnation i trä, och besvara frågor kring materialets möjligheter och begränsningar. Vi har då möjlighet att identifiera områden där pengar kan sparas med hjälp av mindre förändringar. Genom att vara ett stöd försöker vi säkerställa att projektidén är genomförbar.

Vad ser ni mest fram emot med Byggmässan?
Vi på Södra ser fram emot att träffa besökare och utställare som vill veta mer om vårt helhetserbjudande och ta del av kunskap inom byggnation i korslimmat trä.

Vad kan besökaren förvänta sig i er monter?
I Södras monter H:06 kommer du få svar på alla dina frågor kring byggnation i korslimmat trä och vårt helhetserbjudande. Arbetar du med projektering i byggprojekt? Då presenterar vi gärna våra digitala tjänster som vi erbjuder via Prodlib.com, kom förbi så berättar vi mer! 

Det ska bli riktigt spännande att se allt ni har att erbjuda på Byggmässan 26-27 april 2023 på Prioritet Serneke Arena i Göteborg!

För att inte missa något, prenumerera på vårt nyhetsbrev
Scroll to Top