Byggakademin sätter fokus på kompetensutveckling och utbildning

2005 grundades Byggakademin av Anna och Thomas Bley med kursverksamhet mot byggsektorn. Sedan start har familjeföretaget bidragit till en bättre samhällsutveckling och ökad utbildning och utveckling för människor inom byggbranschen. Nu tar de nästa steg framåt och gör sig redo för att mingla på mässgolvet under Byggmässan! Vi har fått chansen att intervjua Byggakademin och höra om vad de kommer att bidra med på Byggmässan 2023.

Berätta lite mer om vilka ni är

Byggakademin är ett familjeföretag som startade med kursverksamhet år 2005 mot byggsektorn.

Vi har en passion för att utbilda och utveckla människor i branschen och därmed bidra till en bättre samhällsutveckling. Byggakademin är företaget där allt är möjligt, där alla skall känna sig varmt välkomna och få en fantastisk service. För oss handlar det inte bara om att förmedla kunskap. Våra kursdeltagare ska känna att de efter våra kurser kan förändra och utveckla sig själva, sitt arbetssätt och kunna bidra till utveckling på sin arbetsplats. Våra kunder ska uppleva att de har igen sin investering direkt.

Bolagets grundare och ägare är Anna och Thomas Bley. Gemensamt har de 80 års erfarenhet från byggsektorn i olika ledande positioner och 40 års erfarenhet som kursledare. Vi genomför utbildningar i fysiska klassrum och virtuellt över hela Sverige och våra kunder finns representerade från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vårt kontor ligger i Stockholm, Nacka och vår mission är att vara det bästa utbildningsföretaget i byggsektorn.

Snabba fakta om oss

·       Vi erbjuder öppna kurser inom kursområdena: projektstyrning, arbetsmiljö, miljö och kvalitet, teknik och installation, juridik, chef, ekonomi och ledarskap

·      Vi genomför ungefär 200 kurser årligen. 75 % av kurserna är öppna och 25 % är företagsanpassade. Ca 35 % av våra kursdeltagare deltar på distans

·       Vi erbjuder byggsektorns mest erfarna och pedagogiska föreläsare inom sina respektive kursområden

·       Vår pedagogik är modern baserad på blended learning och en digital learning plattform/app. Vi varvar föreläsning, workshop och rollspel.

·       Vi har flera års erfarenhet som leverantör av ramavtal åt stora bolag i byggsektorn och är leverantör av branschanpassade utbildningar åt bransch- och arbetsgivarorganisationer

·       Kurserna hålls i en härlig miljö med härliga fikapauser och god mat

Vad kan besökaren förvänta sig vid ett besök hos er monter?

Vi kommer framför allt lyfta vårt kursutbud som hålls på plats i Göteborg men även våra lärarledda distansutbildningar. Besökaren kan förvänta sig att få en personlig kontakt med säljansvarig i Västra Götaland på mässan. Besökaren kommer få svar på frågor om våra kurser och kommer få möjlighet att rådgöra om sina utvecklingsbehov. Syftet är att besöket i montern ska vara positivt och kännas utvecklande för besökaren.   

Vad ser ni mest fram emot med mässan??

Vi ser fram emot att få möta besökarna på mässan i Göteborg och hoppas på att få knyta många nya kontakter genom att visa upp hur Byggakademin kan hjälpa dem att utvecklas och bidra till förändring på sin arbetsplats och i samhället.

Det ska bli riktigt spännande att se allt ni har att erbjuda under Byggmässan den 26-27 april 2023 på Prioritet Serneke Arena i Göteborg!

För att inte missa något, prenumerera på vårt nyhetsbrev
Scroll to Top