Cramo är ett av Sveriges och Europas största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper de både små och stora företag i byggbranschen.

Vi vill hälsa Cramo varmt välkomna till mässgolvet på Prioritet Serneke Arena i Göteborg. Vi har ställt Cramo några frågor om dem och deras deltagande på byggmässan! 

  • Berätta lite kort om ert företag och vad ni gör?

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Som leverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen. Vi hjälper företag i byggbranschen med allt ifrån enstaka maskinhyror för mindre projekt, till helhetsåtaganden vid stora industriprojekt som pågår flera år.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

  • Vad kommer ni att visa upp? Vad kan besökaren förvänta sig vid ett besök hos er på mässan?

 Vi kommer att visa upp delar av vårt maskin-/ utrustningssortiment. Maskiner, järnvaror och våra tjänster kring bygglogistik. Samt demo av våra digitala tjänster för att förenkla uthyrning i byggbranschen genom Cramos onlineportal och app.

  • Vad ser ni fram emot mest med mässan?

Vi ser fram emot att knyta kontakter med kunder och leverantörer. Samt att få visa upp Cramos nyheter och starka erbjudanden för en bransch som utvecklas i snabb takt.

Tack Cramo, vi ser fram emot att träffa er på mässgolvet!

För att inte missa något, prenumerera på vårt nyhetsbrev
Scroll to Top