Elaine Eksvärd kommer till Byggmässan 26 april 2023 för att hålla i en inkluderingsworkshop!

Inkludering är ett viktigt ämne som berör oss alla, både på arbetet och i vår vardag. 

Vi vill bjuda in dig till en kostandsfri inkluderingsworkshop som vi anordnar tillsammans med vår sponsor Cramo och Elaine Eksvärd. Elaine Eksvärd är retorikkonsult, föreläsare och författare, och har kommenterat både svenska riksdagsval och amerikanska presidentval i medierna som retorikexpert. Hon är även grundare av retorikbyrån Snacka snyggt där de håller i en rad olika retorikkurser och retorikutbildningar.

En attraktiv arbetsplats – kommunikationsknep för att få folk att trivas på jobbet!

Tony Blair sa vid tillfälle att ”The best way to know if a country is good is simple. Either people are trying to get in or out of the country!”. Samma princip gäller arbetsplatser och mäts inte bara på personalomsättningen utan också vilken typ av personer som lämnar arbetsplatsen. Vision framhöll att en rekrytering i snitt kostar 541.000 kronor per person och ett stort skäl till att folk lämnar är kommunikationskulturen samt ledarskapsstilen på arbetsplatsen. Retorikern och Ledarskapstränaren Elaine Eksvärd belyser idag både ledstjärnor och fallgropar på vägen till målet om en attraktiv arbetsplats. Ni får både insikter och underlag som ni kan jobba med länge för att bli den där arbetsplatsen varje medarbetare kan se fram emot att komma till. 

Varmt välkommen till en interaktiv workshop med Elaine Eksvärd – ”En attraktiv arbetsplats”. Workshopen riktar sig till alla som är intresserade av att lära sig mer om inkludering och vill bidra till en mer jämlik byggbransch. Inga förkunskaper krävs, bara en öppen inställning och vilja att lära.
 
 Obs.. begränsat antal platser och det första 20 som registrerar sig får en bok skriven av Elaine Eksvärd som heter “Härskarteknik – den fula vägen till makt” Boken hämtas på Byggmässan! 

När: 26 april 2023 kl. 11.30 – 14.00 
Var: Prioritet Serneke Arena i konferansrummet Anfield / San Siro.  

Registrera dig kostnadsfritt här

Vi ses på Byggmässan 2023 i Göteborg!

För att inte missa något, prenumerera på vårt nyhetsbrev
Scroll to Top