Bygg[R]evolution intar scenen på Byggmässan 2023!

Häng med i den digitala utvecklingen – tillsammans med Bygg[R]evolution!

Sandra Mobaraki, mer känd som Byggsandra tar med oss på resan med byggbranschen som digital gällande material, processer, verktyg och människor. Bygg[R]evolution är ett kostnadsfritt event där aktörer från byggbranschens alla hörn samlas för att diskutera olika trender från branschen. Här får du stenkoll på vilka utmaningar och möjligheter som kommer att påverka din vardag framöver. 

“Vi vill dela Bygg[R]evolution med hela byggbranschen. De senaste två åren har visat att digitalisering inom byggbranschen slagit till med full kraft och är nödvändigt. Med årets event live på Byggmässan vill vi väcka lust och ge inspiration till dagens hantverkare att starta sina digitaliseringsresor”.

 Katja Widlund, marknadschef på Smartcraft

Eventet sker mellan klockan 13.30 och 15.30 den 27 april på Byggmässan, Serneke Arena, i Göteborg. Programmet är fullspäckat med inslag av digitalisering, humor och framtidsspaning för hantverkare. 

För att inte missa något, prenumerera på vårt nyhetsbrev
Scroll to Top