Byggföretagen riktar fokus mot arbetet för en sund byggbransch

Byggföretagen anordnar seminarium på temat sund konkurrens på Byggmässan i Göteborg 2023. Ett viktigt ämne som berör många. Som partner till Byggmässan vill Byggföretagen ytterligare öka engagemanget för en sund byggbransch.

I år anordnar Byggföretagen ett seminarium om sund konkurrens i bygg- och anläggningsbranschen. Byggmässan erbjuder ett gediget program, aktuella föreläsare, workshops och konferenser.

– Vi är glada över att vara partner till Byggmässan. Byggföretagens vision om ett hållbart samhällsbyggande i världsklass kräver en attraktiv, sund och säker byggindustri. Genom seminariet vill vi belysa det viktiga arbete som görs idag för en sund byggbransch, men även vad som krävs framöver, säger Petra Sedelius, ansvarig näringspolitik Byggföretagen i väst.

Byggmässan i Göteborg, Västsveriges affärsarena som samlar hela bygg- och anläggningsbranschen, går av stapeln den 26–27 april 2023. Sedan Byggmässan startade i Malmö 2011 har Byggföretagen varit en strategisk partner till mässan. Inför 2023 års upplaga av Byggmässan i Göteborg fördjupas samarbetet.

– Vi värdesätter vårt partnerskap med Byggföretagen väldigt högt. Det är ett avgörande samarbete där vi får både bred och djup kompetens kring våra fokusområden hållbarhet, digitalisering och kompetensförsörjning, säger Sofie Dagnelid, ansvarig för Byggmässan i Göteborg.

Presentation Byggföretagen:

Byggföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation som samlar bygg-, anläggnings- och specialföretag i alla storlekar, över hela landet. Byggföretagen har 3 900 medlemsföretag, av vilka runt 850 finns i Västsverige.

Byggföretagens medlemmar är de schyssta byggarna som krävs när samhället växer. De har kollektivavtal, sätter säkerheten främst och respekterar lagar och regler. Tillsammans bygger vi Sverige på schyssta grunder.

Sofie Dagnelid, ansvarig för Byggmässan, Easyfairs Nordic, 0704-34 45 42

Petra Sedelius, ansvarig näringspolitik Byggföretagen i väst, 031-708 41 12

Scroll to Top