27 april på scen 2 modererar en riktig legend!

Jan Bylund är för de flesta känd från TV-program som Släng dig i brunnen, Söndagsöppet och Bingolotto. Han är också en av våra mest älskade komiker och föreläsare. Han har gjort sig eftertraktad som både moderator och speaker på grund av hans ödmjuka framtoning, kombination av skratt och gråt – men också hans sätt att prata om livet och vardagen med ett humoristiskt och relaterat perspektiv. Jan Bylunds karriär tog fart i mitten av 90-talet då han började med standup. Han har sedan dess etablerat sig som en efterfrågad ståuppkomiker och föreläsare. Har skrivit böcker som ”Den Lycklige Pessimisten”,  ”Stockholmsjävlar” och nu senast  ”Mamma Ljuger – Sanningen om din uppväxt” som han turnerar runt om i Sverige med som en scenshow.

På Byggmässan den 27 april på Scen 2 kommer du hitta Jan moderera seminaireprogrammet hela dagen. Det är alltså Jan som kommer se till att ni i publiken får chans att ställa alla era frågor, presentera våra grymma talare och kanske dra ett skämt i pausern! 

Detta vill du inte missa! Sväng förbi scen 2 den 27 april så får du ta del av ett fullspäckat seminarieprogram och en riktig legend till moderator – Jan Bylund!

Scroll to Top