Lär känna Byggmässans utställare Interaxo bättre!

På Byggmässan Göteborg träffar du mängder med aktörer med innovativa lösningar till byggbranschen! Interaxo är ett av våra företag med digitala lösningar till byggbranschen. Vi har fått chansen att intervjua Interaxo och höra mer om vad de kommer att bidra med på Byggmässan 2023. Läs hela intervjun här:

Vilka är ni?
Vi är ca 80 anställda i Norge och Sverige som tillsammans med våra kunder skapar det vi kallar för projektlycka. Den där känslan när allt rullar på, du har full kontroll och lyckas leverera ditt projekt inom budget. För att skapa detta levererar vi de digitala samarbetslösningarna Interaxo Project, Field och BIM Data som på olika sätt effektiviserar, kvalitetssäkrar och förenklar hanteringen av data i byggprojekt.

Vad ser ni fram emot mest med mässan?
Vi ser fram emot intressanta samtal och diskussioner om de utmaningar som branschen står inför och kan förhoppningsvis komma med goda råd och tips, speciellt inom digitalisering.

Vad tror ni att ert deltagande kommer innebära för er verksamhet/ vad är ert mål med ert deltagande?
Vårt främsta mål med mässan är att få träffa och prata med personer i byggbranschen. Skapa oss en bättre förståelse för vilka utmaningar som skaver mest just nu och hur vi kan hjälpa till att underlätta i projekten för att skapa projektlycka.

Vilka utmaningar står Byggbranschen inför som ni kan hjälpa till med?
I det tuffa läget vi är i nu med materialbrist och höga kostnader är det viktigare än någonsin att ha full kontroll i sina projekt. Med smarta digitala verktyg kan du effektivisera, få överblick, kvalitetssäkra och förenkla processerna i ett byggprojekt. På så vis minskar du exempelvis kostsamma fel och tidskrävande manuella uppgifter och kan lägga tid och pengar på det som gör mest nytta.

Vad kommer ni visa upp på mässan och vad kan besökarna förvänta sig när de besöker er monter?
I vår monter hittar du Christian Thomasson och Bilyan Lundgren som tillsammans har flera års erfarenhet av att hjälpa företag att skapa projektlycka. Vi ser fram emot att diskutera branschen i stort men även dina behov, projekt och utmaningar.

Vi medverkar också i DigiVerkstadens monter där Mats Persson står redo att diskutera digitalisering, trender och möjligheter i byggbranschen.

Ni träffar interaxo i monter J:24 på Byggmässan Göteborg!

Scroll to Top