Nätverksträff – så skapar vi attraktiva arbetsplatser i bygg och anläggningsbranschen!

Den 22 november anordnas en spännande och inspirerande nätverksträff av Byggmässan med temat “Attraktiva arbetsplatser i bygg- och anläggningsbranschen”. Denna händelse är en plattform för yrkesverksamma inom branschen att komma samman, dela kunskap och utbyta idéer om hur man skapar trivsamma och attraktiva arbetsmiljöer.

Nätverksträffen kommer att vara en mötesplats för arbetsgivare, entreprenörer, projektledare, yrkesarbetare och andra nyckelpersoner inom bygg- och anläggningsbranschen. Genom att samla sådana olika perspektiv och erfarenheter kan deltagarna lära sig av varandra och ta med sig värdefulla insikter till sina egna arbetsplatser.

Under dagen kommer det att finnas talare och experter som delar med sig av sina framgångsberättelser och bästa praxis när det gäller att skapa en attraktiv Byggbransch som gör att en hel karriär i branschen blir hållbar.

Talare under nätverksträffen är: 
Elaine Eksvärd, Retoriktränare och föreläsare som kommer tala om kommunikationsknep för att få folk att trivas å jobbet!
Johan Alte,  Hållbarhet & Arbetsmiljöchef & Sara Sigfridsson, Chef People & Culture från RO-Gruppen AB som kommer tala om Hur man skapar en en hållbar, hälsosam och attraktiv arbetsplats. 
Mårten Pappila, Marknadsanalytiker på Prognoscentret som kommer tala om Byggkonjukturen och presentera nya prognoser för byggmarkanden fram till 2025!

En viktig del av nätverksträffen är möjligheten att knyta värdefulla kontakter och bygga relationer med andra yrkesverksamma inom branschen. Genom att utbyta idéer och erfarenheter kan deltagarna skapa starka och hållbara nätverk, vilket kan leda till nya samarbeten och affärsmöjligheter i framtiden.

Byggmässans nätverksträff den 22 november mellan klockan 8-15 och det bjuds på både frukost och lunch. Detta är en händelse som inte bör missas av någon som är engagerad i att skapa en bättre arbetsmiljö för alla inom bygg- och anläggningssektorn.

Huvudsponsor för Byggmässans nätverksträff är CRAMO. 

Vill även ditt företag profilera sig och vara med och synas på denna inspirerande dag? 
Då har du möjlighet att boka 

Silversponsor
Silversponsor 25 000kr (3 platser)
Marknadsföring som silversponsor i all kommunikation innan och under eventet
Synlighet med logotyp i registrering
Avsändare av frukost, lunch, eller fika

Tabeltop plats
Tabeltop 8500kr (10 platser)
Tabeltop

För mer information & Bokning, kontakta;
victor.haglund@easyfairs.com
0738 01 84 87

Vill du besöka nätverksträffen den 22 november 2023 och ta del av en spännande och inspirerande dag? Det är helt kostandsfritt! 

Anmäl ditt intresse nedan!

Scroll to Top