BAMS AB

BAMS AB

Vår historia

BAMS AB – ett aktiebolag inom teknisk konsultverksamhet och utveckling av systematik och metodik.

Bolaget startades 2018 och började då med tidigare privatägda system och tjänster inom systematik och metodik för exempelvis checklistor inom byggarbetsmiljö.

Under 2019 så övergick bolaget till konsulttjänster med en handfull seniora specialister inom byggarbetsmiljö i spetsen. Vi har sedan dess vuxit och varit en samarbetspartner eller stöd i en mängd olika projekt – de flesta stora och komplexa.

Inför 2024 så är vi fortsatt leverantör till en mängd olika kunder, alla med roliga och spännande utmaningar att integrera vårt kunnande på deras verksamheter och arbetssätt.

Vår expertis vänder sig till företag som behöver utreda och analysera sin verksamhet i samband med revisioner, nya avtal eller vid identifierade problem med arbetsmiljön (ex. hög andel incidenter).

Vi har mångårig erfarenhet inom arbetsmiljö (BAS-P/U, arbetsmiljöriskspecialist, arbetsmiljöspecialist) och våra konsulter är några av de mest erfarna och mest anlitade för stora och komplexa projekt där kraven på samordning är höga.

Vi utbildar varje år hundratals nya BAS-P/U, byggherrar och projektörer inom byggarbetsmiljö med unika och (vid behov) skräddarsydda kurser.

Produkter

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top