Om oss

Byggmässan – Bygg & anläggningsbranschens affärsarena

Göteborg och Västra Götalandsregionen är i ständig utveckling och ska växa med en tredjedel till 2035. Det innebär att branschen står inför stora möjligheter och samtidigt stora utmaningar. Detta är grunden till Byggmässan, en arena där branschen kan nätverka, inspireras och tillsammans verka för regionens utveckling. Från det lilla till det stora, allt från tom mark till klimatskal.
Produktnyheter, innovativa lösningar, seminarier, mingel och framför allt – affärer!

Upplev Sveriges modernaste mässanläggning

På en yta om 15 000 kvadratmeter inomhus och tillgång till en yta om 20 000 kvadratmeter utomhus kommer våra partners, leverantörer och kunder att mötas för att visa upp nyheter, bygga nätverk och göra business.

Här finns även ett helt nytt sätt att konferera och bo på ett hotell med 223 rum. I direkt anslutning till anläggningen finns det cirka 2 000 nya p-platser.

Välkommen till Åbymässan.

Easyfairs som arrangör

 
Easyfairs strävar efter att vara mötes- och mässbranschens mest innovativa, flexibla och effektiva arrangör. Vi arrangerar idag över 218 events i 17 länder. Easyfairs driver 10 mässanläggningar i Belgien, Nederländerna och Sverige (Göteborg, Malmö och Stockholm). Som besökare och utställare kan du förvänta dig strategiskt viktiga och affärsdrivna event, framtagna i nära dialog och samarbete med organisationer, myndigheter och företag som alla verkar för regionens utveckling. Mer om Easyfairs verksamhet i Sverige, Norden och globalt finns att läsa här

Upptäck våra samarbetspartners

Byggmässan arrangeras av Easyfairs. Mässans innehåll har tagits fram i nära dialog och samarbete med organisationer, myndigheter och företag som alla verkar för Göteborgsregionens utveckling. Nedan kan du se våra samarbetspartners!

Scroll to Top