Om oss

Västsveriges affärsarena för
bygg & anläggningsbranschen

Göteborg och Västra Götalandsregionen är i ständig utveckling och ska växa med en tredjedel till 2035. Det ställer bygg – och anläggningsbranschen inför stora möjligheter men även betydande utmaningar. Byggmässan bjuder in till två intensiva dagar där branschens aktörer kan träffas och samverka för en hållbar utveckling i regionen. En mötesplats som ger bästa möjliga förutsättningar att nätverka, skapa affärer och ta del av nya produkter och innovationer.

Easyfairs som arrangör

Easyfairs strävar efter att vara mötes- och mässbranschens mest innovativa, flexibla och effektiva arrangör. Easyfairs driver mässanläggningar i Belgien, Nederländerna och Sverige ( Malmö och Stockholm). Som besökare och utställare kan du förvänta dig strategiskt viktiga och affärsdrivna event, framtagna i nära dialog och samarbete med organisationer, myndigheter och företag som alla verkar för regionens utveckling. Mer om Easyfairs verksamhet i Sverige, Norden och globalt finns att läsa här.

Byggmässan Göteborg

Upptäck våra samarbetspartners

Mässans innehåll tas fram i nära dialog och samarbete med organisationer, myndigheter och företag som alla verkar för Västsveriges utveckling.

Scroll to Top