Om oss

Västsveriges affärsarena för bygg & anläggningsbranschen

Göteborg och Västra Götalandsregionen är i ständig utveckling och ska växa med en tredjedel till 2035. Det ställer bygg – och anläggningsbranschen inför stora möjligheter men även betydande utmaningar. Byggmässan bjuder in till två intensiva dagar där branschens aktörer kan träffas och samverka för en hållbar utveckling i regionen. En mötesplats som ger bästa möjliga förutsättningar att nätverka, skapa affärer och ta del av nya produkter och innovationer.

Upplev Sveriges modernaste mässanläggning

På en yta om 15 000 kvadratmeter inomhus och tillgång till en yta om 20 000 kvadratmeter utomhus kommer våra partners, leverantörer och kunder att mötas för att visa upp nyheter, bygga nätverk och göra affärer. Här finns även ett helt nytt sätt att konferera och bo på ett hotell med 223 rum. I direkt anslutning till anläggningen finns det cirka 2 000 nya p-platser.

Byggmässan Göteborg

Easyfairs som arrangör

Easyfairs strävar efter att vara mötes- och mässbranschens mest innovativa, flexibla och effektiva arrangör. Vi arrangerar idag över 218 events i 17 länder. Easyfairs driver 10 mässanläggningar i Belgien, Nederländerna och Sverige (Göteborg, Malmö och Stockholm). Som besökare och utställare kan du förvänta dig strategiskt viktiga och affärsdrivna event, framtagna i nära dialog och samarbete med organisationer, myndigheter och företag som alla verkar för regionens utveckling. Mer om Easyfairs verksamhet i Sverige, Norden och globalt finns att läsa här.

Upptäck våra samarbetspartners

Mässans innehåll tas fram i nära dialog och samarbete med organisationer, myndigheter och företag som alla verkar för Västsveriges utveckling.

Scroll to Top