Om oss

GBG_BYGG

Västsveriges affärsarena för
bygg- & anläggningsbranschen

Göteborg och Västra Götalandsregionen är i ständig utveckling och ska växa med en tredjedel till 2035. Det ställer bygg – och anläggningsbranschen inför stora möjligheter, men även betydande utmaningar. Byggmässan bjuder in till två intensiva dagar där branschens aktörer kan träffas och samverka för en hållbar utveckling i regionen. En mötesplats som ger bästa möjliga förutsättningar att nätverka, skapa affärer och ta del av nya produkter och innovationer.

I fokus 2023 på Byggmässan:

Hållbarhet: Hållbarhet är ett av byggbranschens största utmaningar.Med ökade krav från både staten och samhället är hållbarhet högt på allas agenda.

Kompetensförsörjning: Den ökade konkurrensen på byggbranschen sätter högre krav på byggföretagen och dess kompetens för att hänga med i utvecklingen.

Digitalisering: Innovation inom byggbranschen har aldrig varit viktigare och digitala verktyg kan bidra till ett mer effektivt arbetssätt och en säkrare arbetsplats.

 

byggmässan 2015
construction worker checking location site with crane on the background

Easyfairs som arrangör

Easyfairs strävar efter att vara mötes- och mässbranschens mest innovativa, flexibla och effektiva arrangör. Easyfairs driver mässanläggningar i Belgien, Nederländerna och Sverige (Malmö och Stockholm) och arrangerar mässor i 13 länder; Algeriet, Belgien, Finland, Frankrike, Tyskland, Italien, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz, Nederländerna och Storbrittanien. Som besökare och utställare kan du förvänta dig strategiskt viktiga och affärsdrivna event framtagna i nära dialog och samarbete med organisationer, myndigheter och företag som alla verkar för regionens utveckling. 

Mer om Easyfairs verksamhet i Sverige, Norden och globalt finns att läsa här.

Easyfairs nu diplomerade enligt den nationella miljöledningsstandarden Svensk Miljöbas

Easyfairs Nordic AB har arbetat systematiskt med miljö- och hållbarhetsfrågor i många år. Sedan januari 2023 är Easyfairs diplomerade enligt den nationella miljöledningsstandarden Svensk Miljöbas. Easyfairs kan nu även erbjuda sina kunder att hållbarhetsanpassa och miljödiplomera deras event. Att vara diplomerad enligt Svensk Miljöbas innebär att Easyfairs arbetar systematiskt och strukturerat för att minska bolagets miljöavtryck och bidra till en positiv utveckling för människa och natur. Läs mer här

Upptäck våra samarbetspartners

Mässans innehåll tas fram i nära dialog och samarbete med organisationer, myndigheter och företag som alla verkar för Västsveriges utveckling.

OFFICIELLA MÄSSPARTNERS

OFFICIELL MÄSSTIDNING

MEDIAPARTNERS

Scroll to Top