Om oss

Västsveriges affärsarena för
bygg- & anläggningsbranschen

Göteborg och Västra Götalandsregionen är i ständig utveckling och ska växa med en tredjedel till 2035. Det ställer bygg – och anläggningsbranschen inför stora möjligheter, men även betydande utmaningar. Byggmässan bjuder in till två intensiva dagar där branschens aktörer kan träffas och samverka för en hållbar utveckling i regionen. En mötesplats som ger bästa möjliga förutsättningar att nätverka, skapa affärer och ta del av nya produkter och innovationer.

Easyfairs som arrangör

Easyfairs strävar efter att vara mötes- och mässbranschens mest innovativa, flexibla och effektiva arrangör. Easyfairs driver mässanläggningar i Belgien, Nederländerna och Sverige (Malmö och Stockholm) och arrangerar mässor i 13 länder; Algeriet, Belgien, Finland, Frankrike, Tyskland, Italien, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz, Nederländerna och Storbrittanien. Som besökare och utställare kan du förvänta dig strategiskt viktiga och affärsdrivna event framtagna i nära dialog och samarbete med organisationer, myndigheter och företag som alla verkar för regionens utveckling. 

Mer om Easyfairs verksamhet i Sverige, Norden och globalt finns att läsa här.

Byggmässan Göteborg

Upptäck våra samarbetspartners

Mässans innehåll tas fram i nära dialog och samarbete med organisationer, myndigheter och företag som alla verkar för Västsveriges utveckling.

OFFICIELLA MÄSSPARTNERS

OFFICIELL MÄSSTIDNING

MEDIAPARTNERS

Scroll to Top