Varför besöka?

Byggmässan - ett välinvesterat besök

Varmt välkommen till Västsveriges affärsarena för bygg & anläggningsbranschen.

Byggmässan i Göteborg har ett gediget och högaktuellt seminarieprogram där du lyssnar till de senaste nyheterna från nyckelpersoner i branschen. Vi erbjuder även möjlighet att ta del av kostnadsfria certifieringar och utbildningar – allt direkt på plats.

Mässans innehåll har tagits fram i nära dialog och samarbete med organisationer, myndigheter och företag som alla verkar för Västsveriges utveckling. Byggmässan i Göteborg är en levande mötesplats där du som besökare får ta del av branschens trender, produktlanseringar och praktiska demonstrationer.

För dig som är verksam inom byggbranschen är ditt besök på Byggmässan helt kostnadsfritt.

Mässprogram förgående år

Utställarlista förgående år

Detta händer på Byggmässan 2021

Matchmaking
Klimatneutral vision
Inkludering
Hållbarhetsdag
Västsveriges hetaste Byggprojekt

Smarta lösningar

På plats på mässan presenteras smarta lösningar från branschens aktörer. Se, känn och kläm på nyheter och innovationer som förenklar din arbetsvardag.

Byggvarvet

Tillsammans med klassiska Åbytravet, Sveriges näst största travbana, anordnar vi Byggvarvet efter mässans första dag tagit slut. Varför inte passa på att avsluta mässdagen med kollegor i branschen samtidigt som ni har utsikt över travbanan och loppen?

Smarta lösningar

På plats på mässan presenteras smarta lösningar från branschens aktörer. Se, känn och kläm på nyheter och innovationer som förenklar din arbetsvardag.

Nyckelsiffror 2019

0
Personer nätverkade på mässan
0
Företag ställde ut på mässan
0
Programpunkter
0 +
Deltagare på scen

Sagt om mässan

”Ett mycket professionellt event. Det var riktigt bra rotation på besökare och vi hade ett bra flöde förbi vår monterplats. Dessutom var det bra flöde in och ut ur själva mässhallen, utan onödig väntetid vid registrering. Proffsigt, fräscht och med en känsla av att vi vill ha mer av detta i framtiden!”

NICHOLAS LUSACK - VD, MEC

”Mässan gav oss en bred flora av kontakter, allt från småhusbyggare till regionala byggbolag och arkitekter. Smart registrering med tagg vid montern gjorde att de som inte hade tid att stanna för en presentation enkelt kunde visa intresse för återkoppling. Lokalerna var ljusa, fräscha och lättåtkomliga med både montermaterial och för besökare. Mycket bra helhetsintryck!”

ROBERT VIKSTRÖM - Account Manager, Martinsons Byggsystem

”En väldigt bra branschmässa med många relevanta besökare. Bra service och uppföljning från arrangörerna.” 

JULIE TROMMALD - Projektingenjör, Bergknapp

”Det behövs verkligen en sån här branschmässa här i Väst.”

GLENN SVENSSON - Produktansvarig, Blåkläder

Kurser & certifieringar

Tillsammans med ledande aktörer i branschen anordnar vi kurser och certifieringar direkt på plats i mässhallens lokaler. Vi vill ge dig ett effektivt besök med möjlighet till både fortbildning och inspiration.

Seminarieprogram

På mässans två scener avhandlar vi tillsammans med ledande varumärken och nyckelpersoner aktuella ämnen som berör hela branschen. Här har du möjlighet att ta del av senaste nytt, inspireras och ta med dig värdefull information.

Scroll to Top