Varför besöka?

Byggmässan - ett välinvesterat besök

Vårt koncept är unikt. Idéerna kring hur mässan skulle se ut för att gynna och skapa mervärde för oss som faktiskt jobbar inom branschen har vi tagit fram tillsammans med de som vet bäst – nämligen organisationer, myndigheter och företag som tillsammans verkar för regionens utveckling. 

Vi vill tillsammans med er som dagligen rör er inom branschen ta tillvara på alla möjligheter vi har framför oss – men också diskutera de utmaningar vi står inför.

Vi erbjuder ett gediget seminarieprogram där du tar del av de senaste nyheterna från nyckelpersoner i branschen och även möjlighet att ta del av kostnadsfria certifieringar och utbildningar – allt direkt på plats.

Och det allra bästa? För dig som är verksam inom byggbranschen är deltagandet på mässan helt kostnadsfritt!

Mässprogram förgående år

Utställarlista förgående år

Smarta lösningar

På plats på mässan presenteras smarta lösningar från branschens aktörer. Se, känn och kläm på nyheter och innovationer som förenklar din arbetsvardag.

Byggvarvet

Tillsammans med klassiska Åbytravet, Sveriges näst största travbana, anordnar vi Byggvarvet efter mässans första dag tagit slut. Varför inte passa på att avsluta mässdagen med kollegor i branschen samtidigt som ni har utsikt över travbanan och loppen?

Smarta lösningar

På plats på mässan presenteras smarta lösningar från branschens aktörer. Se, känn och kläm på nyheter och innovationer som förenklar din arbetsvardag.

Kurser & certifieringar

Tillsammans med våra samarbetspartners och andra ledande aktörer inom diverse områden anordnar vi tillsammans, direkt på plats i mässhallens olika seminarielokaler, möjlighet för dig att ta del av de senaste inom kurser och certifieringar. 

Seminarieprogram

På mässans två olika scener avhandlar vi tillsammans med ledande varumärken och nyckelpersoner aktuella ämnen som berör hela branschen. Här har du möjlighet att ta del av senaste nytt, inspireras och ta med dig värdefull information hem till arbetsdagen.

Nyckelsiffror 2019

0
personer nätverkade på mässan
0
företag ställde ut på mässan
0
programpunkter
0 +
deltagare på scen

Sagt om mässan

”Ett mycket professionellt event. Det var riktigt bra rotation på besökare och vi hade ett bra flöde förbi vår monterplats. Dessutom var det bra flöde in och ut ur själva mässhallen, utan onödig väntetid vid registrering. Proffsigt, fräscht och med en känsla av att vi vill ha mer av detta i framtiden!”

NICHOLAS LUSACK - VD, MEC

”Mässan gav oss en bred flora av kontakter, allt från småhusbyggare till regionala byggbolag och arkitekter. Smart registrering med tagg vid montern gjorde att de som inte hade tid att stanna för en presentation enkelt kunde visa intresse för återkoppling. Lokalerna var ljusa, fräscha och lättåtkomliga med både montermaterial och för besökare. Mycket bra helhetsintryck!”

ROBERT VIKSTRÖM - Account Manager, Martinsons Byggsystem

”En väldigt bra branschmässa med många relevanta besökare. Bra service och uppföljning från arrangörerna.” 

JULIE TROMMALD - Projektingenjör, Bergknapp

”Det behövs verkligen en sån här branschmässa här i Väst.”

GLENN SVENSSON - Produktansvarig, Blåkläder
Scroll to Top